baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

401-р-12

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

27.08.2012                    м. Павлоград                    № 401-р-12

 

Про звіт Вербківського сільського

голови щодо виконання виконкомом

сільської ради делегованих

повноважень органів виконавчої влади

Керуючись статтею 35 Закону України „Про місцеві державні адміністрації“, відповідно до статей 27-39 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ та враховуючи результати вивчення відділами, управліннями та структурними підрозділами райдержадміністрації стану справ у виконкомі Вербківської сільської ради щодо виконання виконкомом сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади:

1. Звіт Вербківського сільського голови Холоденко Л.П. про виконання виконкомом сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади взяти до відома (додається).

2. Рекомендувати Вербківському сільському голові Холоденко Л.П.:

2.1. Проаналізувати стан виконання сільського бюджету за 2011 рік за кожним джерелом надходжень та вжити заходи щодо забезпечення виконання показників відповідного бюджету на 2012 рік, особливо в частині податку з доходів фізичних осіб, плати за землю.

2.2. Здійснювати нарахування та виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ своєчасно та в повному обсязі з урахуванням впровадження в 2012 році мінімальної заробітної плати.

2.3. Вжити організаційні заходи щодо забезпечення виконання затверджених на 2012 рік обсягів власних надходжень бюджетних установ та їх використання за напрямами, визначеними чинним законодавством.  Своєчасно вносити зміни до кошторисів за спеціальним фондом у випадках перевищення   надходжень  порівняно  з  сумою,   урахованою   в   бюджеті   на 2012 рік, спрямувати надходження, насамперед, на погашення заборгованості з оплати праці та енергоносіїв.

2.4. Забезпечити передачу коштів до районного бюджету, запланованих на 2012 рік,  в повному обсязі не допускаючи будь-якої заборгованості.

2.5. Розробити до кінця 2012 року власну Програму розвитку житлового будівництва.

2.6. Забезпечити протягом 2012 — 2013 років будівництво всіх форм житла (соціального, доступного, молодіжного) за кошти обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва та за власні кошти населення).

2.7. Забезпечити до кінця 2012 року корегування генерального плану населених пунктів Вербки, Нові Вербки та Морозівське.

2.8. Забезпечити доступ інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, а також до приміщень виборчих дільниць на території Вербківської сільської ради.

2.9. Забезпечити виготовлення документації щодо визначення меж зон охорони пам’яток архітектури місцевого значення – Земської школи (охоронний номер 239).

2.10. До кінця 2012 року розробити схему санітарної очистки населених пунктів сільської ради, відвести в установленому порядку земельну ділянку для облаштування місця для видалення побутових відходів.

2.11. За кошти місцевого бюджету виготовити кошторисну документацію для отримання коштів з державного або обласного бюджету та забезпечити своєчасне освоєння коштів державного бюджету, виділених для проведення капітального ремонту доріг.

2.12. Провести роботу щодо отримання із державного бюджету коштів на реалізацію існуючих проектів газифікації та продовжувати їх реалізацію за кошти місцевого бюджету.

2.13. Активізувати проведення робіт, затверджених Програмою розвитку земельних відносин та з охорони і раціонального використання земель, якою  передбачено фінансування (у тому числі за рахунок коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва), а саме:

розмежування земель державної та комунальної власності, захист земель різного цільового призначення від ерозії, заболочення, вторинного засолення, переущільнення, зсувів, рекультивації порушених земель, поліпшення сільськогосподарських земель, створення полезахисних лісосмуг та захисних лісових насаджень, відновлення та розширення площ лісів, створення та упорядкування водоохоронних зон і прибережних захисних смуг, очищення балок від продуктів ерозії.

2.14. Оновити до кінця 2012 року нормативно-грошову оцінку земель населених пунктів Вербки, Морозівське, Нові Вербки.

2.15. Провести протягом 2012 – 2013 років інвентаризацію земель під об’єктами соціальної інфраструктури, об’єктами комунальної власності, кладовищами, тощо.

2.16. Постійно проводити роботу щодо мобілізації коштів в місцевий бюджет за рахунок використання земельних ділянок.

2.17. Вжити заходів щодо оформлення „відумерлої спадщини“ у власність територіальної громади у судовому порядку.

2.18. Підвищити відповідальність за виконання вимог законодавчих актів щодо охорони прав та інтересів дітей, своєчасно виявляти дітей, які залишилися без батьківського піклування.

2.19. Продовжувати розвивати сімейні форми влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на території сільської ради.

2.20. Тримати на постійному контролі роботу торгівельних закладі у частині недопущення продажу алкогольних та тютюнових виробів дітям.

2.21. Вживати заходи щодо недопущення бродяжництва серед дітей.

2.22. До кінця 2012 року вирішити питання щодо здійснення ремонту даху приміщення районного Будинку творчості дітей та юнацтва.

2.23. Забезпечити виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 28 грудня 2011 року 628-р-11 „Про виконання Плану заходів щодо забезпечення потреби населення району в дошкільній освіті у 2012 році“.  

2.24. Збільшити кількість гуртків та колективів художньої самодіяльності.

2.25. Виділити кошти на комплектування книжкового фонду та на установку телефонів сільській бібліотеці.

3. Вербківському сільському голові Холоденко Л.П. інформувати письмово голову райдержадміністрації про хід виконання цього розпорядження у термін до 20 грудня 2012 року.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відповідні відділи, управління та структурні підрозділи райдержадміністрації, відділ організаційно-кадрової роботи (Жук), контроль – на першого заступника голови райдержадміністрації Чорного І.М..

 

Голова райдержадміністрації                                                          В.М. ДУДНІК

baner
baner
baner
baner
baner
baner