baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-51/0/335-14

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

18.02.2014                                      м. Павлоград                                № Р-51/0/335-14

Про створення Центру надання

адміністративних послуг

Павлоградської райдержадміністрації

затвердження положення та

регламенту роботи

З метою створення зручних і сприятливих умов для отримання послуг громадянами, суб’єктами господарювання, забезпечення відкритості інформації про діяльність органів виконавчої влади, відповідно до Закону України  „Про  дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, Закону України  „Про  адміністративні послуги”, Закону України  „Про  місцеві державні адміністрації”, постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2009 № 737 „Про заходи щодо упорядкування адміністративних послуг” (зі змінами та доповненнями), постанови Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2013 № 118 „Про затвердження примірного положення про центр надання адміністративних послуг”, пункту 75.1 завдань Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2013 року № 128/2013:

1. Створити Центр надання адміністративних послуг Павлоградської райдержадміністрації.

2. Затвердити Положення про Центр надання адміністративних послуг Павлоградської райдержадміністрації, що додається.

3. Затвердити Регламент роботи Центру надання адміністративних послуг Павлоградської райдержадміністрації, що додається.

4. Сектору надання адміністративних послуг відділу економічного розвитку і торгівлі, структурним підрозділам райдержадміністрації, керівникам місцевих дозвільних органів, повноважні представники яких здійснюють надання послуг в Центрі надання адміністративних послуг, у місячний термін з дати прийняття цього розпорядження сформувати технологічні та інформаційні картки, у тому числі в електронному вигляді, що містять послідовність дій щодо виконання послуг за відповідною формою (додаток 1, 2) та  надати  для  затвердження голові райдержадміністрації.

5. Відповідальність за організацію роботи Центру надання адміністративних послуг Павлоградської райдержадміністрації покласти на завідувача сектору надання адміністративних послуг відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Мартиненко О.В.

6. Сектору з інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації забезпечити оприлюднення цього розпорядження в офіційних друкованих виданнях та веб-сайті Павлоградського району.

7. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на завідувача сектору надання адміністративних послуг відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Мартиненка О.В., контроль — на першого заступника голови райдержадміністрації Чорного І.М.

Голова райдержадміністрації                                                                               В.М. ДУДНІК

baner
baner
baner
baner
baner
baner