baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-5/0/335-14

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

 08.01.2014                                      м. Павлоград                    № Р-5/0/335-14

Про затвердження графіку проведення

особистого  прийому громадян за місцем їх

праці і проживання головою

райдержадміністрації та його заступниками

на I квартал 2014 року

На виконання Закону України „Про звернення громадян“, Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 „Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування“, керуючись Законом України „Про місцеві державні адміністрації“, з метою забезпечення реалізації конституційного права  громадян на звернення:

1. Затвердити  графік проведення особистого прийому громадян за місцем їх праці і проживання головою райдержадміністрації та його заступниками на I квартал 2014 року, що додається.

2. Рекомендувати сільським головам створити необхідні умови для здійснення особистого прийому громадян за місцем їх праці і проживання головою райдержадміністрації та його заступниками.

3. Сектору інформаційної діяльності  та комунікацій з громадськістю  оприлюднити графік проведення особистого прийому громадян головою райдержадміністрації та його заступниками у засобах масової інформації.

4. Розпорядження голови райдержадміністрації від 11 жовтня 2013 року № 428-р-13 „Про затвердження графіку проведення особистого прийому громадян за місцем їх праці і проживання головою райдержадміністрації та його заступниками на ІV квартал 2013 року” вважати таким, що втратило чинність.

5. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на головного спеціаліста по роботі зі зверненнями громадян Попову А.М., контроль – на керівника апарату райдержадміністрації Денисову С. В.

 

Голова райдержадміністрації                                                              В.М. ДУДНІК

Дод. до розп.Р-5-0-335-14 в_д 08.01.2014

baner
baner
baner
baner
baner
baner