baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

ПАВЛОГРАДСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

НАЧАЛЬНИКА  РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

30.11.2022             м. Павлоград          № 236/0/528-22

 

Про розгортання Пункту

незламності

Керуючись законами України “Про місцеві державні адміністрації”, “Про правовий режим воєнного стану”, указів Президента України   від 24 лютого 2022 року № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, затвердженого Законом України “Про затвердження Указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні ”, від 24 лютого 2022 року № 68/2022 “Про утворення військових адміністрацій” та на виконання протоколу позачергового засідання регіонального штабу з координації роботи покращених пунктів обігріву “Пункти незламності” від 25 листопада 2022 року № 1:

 

  1. Розгорнути Пункт незламності в будівлі, яка розташована за адресою: Дніпропетровська область, м. Павлоград, вул. Центральна, 98.
  2. Директору Павлоградського районного комунального підприємства “Пересувна механізована колона № 90” Ібрагімову Джалілу Музафар Огли забезпечити обладнання приміщення відповідним устаткуванням для функціонування та безперервної роботи Пункту незламності та подальше обслуговування обладнання.
  3. Призначити відповідальними у Пункті незламності першого заступника голови райдержадміністрації Лендьєла Олексія Володимировича, керівника апарату райдержадміністрації Біловол Ольгу Анатоліївну.
  4. Керівнику апарату райдержадміністрації організувати цілодобового чергування в Пункті незламності.
  5. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ з питань взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

 

 

Голова райдержадміністрації —

начальник  районної

військової адміністрації                                                   Сергій РУБЛЕВСЬКИЙ

 

 

baner
baner
baner
baner
baner
baner