baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

ПАВЛОГРАДСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

11.02.2022             м. Павлоград           № Р-54/0/335-22

 

Про організацію роботи з питань

оприлюднення та оновлення

відкритих даних, розпорядником

яких є Павлоградська районна

державна адміністрація

Керуючись законами України „Про місцеві державні адміністрації”, „Про доступ до публічної інформаціїˮ, постановами Кабінету Міністрів України   від 21 жовтня 2015 року № 835 „Про затвердження Положення про набори персональних даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих данихˮ (зі змінами), від 30 листопада 2016 року № 867 „Деякі питання оприлюднення публічної інформації у формі відкритих данихˮ (зі змінами), розпорядженням голови облдержадміністрації від 21 червня 2019 року № Р-352/0/3-19 „Про організацію роботи з питань оприлюднення та оновлення відкритих даних, розпорядником яких є Дніпропетровська районна державна адміністрація“ (зі змінами), а також з метою розвитку сфери відкритих даних в районі, підвищення ефективності та прозорості діяльності райдержадміністрації, її структурних підрозділів шляхом використання сучасних інформаційних технологій для надання інформаційних та інших послуг громадськості та бізнесу:

 

  1. Визначити перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником яких є Павлоградська районна державна адміністрація, згідно з додатком.

 

  1. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, відповідальним за оприлюднення інформації у формі відкритих даних, забезпечити надання до сектору з питань доступу до публічної інформації та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації:

до  25  лютого  2022  року  інформації   щодо   відповідальних   осіб   за оприлюднення відкритих даних на веб-сайті райдержадміністрації та Єдиному державному веб-порталі відкритих даних;

інформацій для завантаження відкритих даних на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних, а також своєчасного їх оновлення у порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року №835 „Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних“ (із змінами);

заповненої картки оцінки стану оприлюднення і оновлення відкритих даних розпорядниками інформації за формою, визначеною у додатку до Порядку щорічної оцінки стану оприлюднення та оновлення відкритих даних розпорядниками інформації на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року №835 „Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюднення у формі відкритих даних“ (із змінами) щороку,  до 01 березня.

 

  1. Сектору з питань доступу до публічної інформації та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації вжити заходів щодо забезпечення доступу до публічної інформації шляхом систематичного завантаження та оновлення відкритих даних на власних офіційних веб-сайтах та Єдиному державному веб-порталі відкритих даних відповідно до вимог та у порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року №835 “Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних” (із змінами).

 

  1. Розпорядження голови райдержадміністрації від 14 серпня 2019 року № Р-179/0/335-19 „Про організацію роботи з питань оприлюднення та оновлення відкритих даних, розпорядником яких є Павлоградська районна державна адміністрація“ вважати таким, що втратило чинність.

 

  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор з питань доступу до публічної інформації та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації, контроль — на керівника апарату райдержадміністрації Біловол О.А.

 

 

Голова райдержадміністрації                                        Сергій РУБЛЕВСЬКИЙ

 

Додаток до Р-54-0-335-22 в_д 11.02.2022

 

baner
baner
baner
baner
baner
baner