baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

343-р-13

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

          19.08.2013                           м. Павлоград                           № 343-р-13

 

Про погодження проекту

районної програми

„Оздоровлення та відпочинок

дітей Павлоградського району

у  2014 – 2016 роках”

Керуючись законами України „Про місцеві державні адміністрації“, „Про оздоровлення та відпочинок дітей“,  постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2011 року № 227 „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в дитячих центрах „Артек“ і „Молода гвардія“ (зі змінами та доповненнями),  розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 22 квітня 2013 року    № Р-292/0/3-13 „Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2013 року“, з метою забезпечення повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, якісного медичного обслуговування і харчування, максимального стимулювання діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку у Павлоградському районі:

1. Погодити проект районної програми „Оздоровлення та відпочинок дітей Павлоградського району у 2014 – 2016 роках“  (далі  – Програма) згідно з додатком 1.

2. Направити в установленому порядку проект Програми на розгляд та затвердження  до районної ради.

3. Доручити виступити на засіданні районної ради з доповіддю про проект Програми завідувачу відділу освіти райдержадміністрації Муштату О.М.

4. Витрати на виконання заходів програми здійснювати за рахунок коштів державного, обласного, місцевих бюджетів,  а   також  інших джерел, не заборонених чинним законодавством України, згідно із затвердженими обсягами, відповідно до вимог чинного законодавства.

5. Затвердити перелік структурних підрозділів райдержадміністрації, відповідальних за оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій у складі згідно з додатком 2.

6. Затвердити склад районної комісії з надання практичної допомоги і забезпечення роботи закладів відпочинку та оздоровлення дітей, що додається.

 7. Відділу з питань фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді  райдержадміністрації (Іваненко) інформувати голову райдержадміністрації про виконання цього розпорядження щорічно до 30 жовтня.

 8. Розпорядження голови райдержадміністрації від 24 вересня 2010 року №687-р-10 „Про погодження проекту регіональної програми „Про оздоровлення та відпочинок дітей Павлоградського району 2010-2013 роках“ вважати таким, що втратило чинність.

 9. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ з питань фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді  райдержадміністрації (Іваненко), контроль – на заступника голови райдержадміністрації Комаркову Л.М.

 

Голова райдержадміністрації                                                               В.М. ДУДНІК

baner
baner
baner
baner
baner
baner