baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

ПАВЛОГРАДСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

                          24.03.2021        м. Павлоград        № Р-46/0/335-21

Про звіт Богданівського сільського

голови щодо виконання виконкомом

сільської ради делегованих повноважень

органів виконавчої влади

Керуючись статтею 35 Закону України „Про місцеві державні адміністрації“, відповідно до статей 27-39 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ та враховуючи результати вивчення структурними підрозділами райдержадміністрації стану справ у виконкомі Богданівської сільської ради щодо виконання виконкомом сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади:

  1. Звіт Богданівського сільського голови Грищенка О.Г. про виконання виконкомом сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади взяти до відома (додається).
  2. Рекомендувати Богданівському сільському голові Грищенку О.Г.:

2.1. Забезпечити до кінця 2021 року своєчасне освоєння коштів, які виділяються з бюджетів усіх рівнів на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання об’єктів соціальної сфери, житлово-комунального господарства та інфраструктури.

          2.2. Активізувати проведення робіт, затверджених Програмою розвитку земельних відносин та з охорони і раціонального використання земель, якою  передбачено фінансування (у тому числі за рахунок коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва), а саме:

проведення нормативної грошової оцінки земель за межами населених пунктів, інвентаризації земель, захист земель різного цільового призначення від  ерозії,   заболочення,   вторинного   засолення,   переущільнення,   зсувів, рекультивації порушених земель, поліпшення сільськогосподарських земель, створення полезахисних лісосмуг та захисних лісових насаджень, відновлення та розширення площ лісів, створення та упорядкування водоохоронних зон  і прибережних захисних смуг, очищення балок від продуктів ерозії.

2.3. Переглянути до кінця 2021 року умови договорів оренди в частині справляння орендної плати за використання земельних ділянок орендарями, та в разі необхідності, прийняти відповідне рішення сесії сільської ради і укласти додаткові угоди до діючих договорів оренди земельних ділянок.

2.4. Вжити заходів щодо створення служби у справах дітей виконавчого комітету сільської ради.

2.5. Тримати на постійному контролі роботу торгівельних закладів у частині недопущення продажу алкогольних та тютюнових виробів дітям.

Проводити роботу серед підприємців, забезпечити наявність рекламної продукції в магазинах щодо заборони продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів неповнолітнім.

2.6. Вжити заходів щодо вирішення питання виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі.

  1. Богданівському сільському голові Грищенку О.Г. інформувати письмово голову райдержадміністрації про хід виконання цього розпорядження у термін до 22 грудня 2021 року.
  2. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відповідні структурні підрозділи райдержадміністрації та її апарату, відділ організаційно-кадрового та правового забезпечення апарату райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

Зв_т до Р-46-0-335-21 в_д 24.03.2021

Голова райдержадміністрації                                        Сергій РУБЛЕВСЬКИЙ

 

 

 

 

 

baner
baner
baner
baner
baner
baner