baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

ПАВЛОГРАДСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

28.10.2020                      м. Павлоград                 № Р-170/0/335-20

 

 

Про підсумки соціально -економічного та культурного

розвитку району за 9 місяців 2020 року

Керуючись законом України «Про місцеві державні адміністрації», рішенням Павлоградської районної ради від 24 грудня 2019 року № 435-29/VІІ «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2020 рік», постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами), з урахуванням завдань Стратегії розвитку Дніпропетровської області на період до 2020 року, затвердженої рішенням обласної ради від 26 вересня 2014 року № 561-27/VІ, та заходів, затверджених розпорядженням голови Павлоградської райдержадміністрації від 10 червня  2020 року № Р-102/0/335-20 «Про організацію виконання рішення районної ради від 24 грудня 2019 року № 435-29/VІІ «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2020 рік», спрямованих на поліпшення якості життя населення шляхом стабілізації та економічного зростання в усіх галузях і сферах діяльності, усунення негативних тенденцій в окремих сферах соціально-економічного розвитку району:

 

  1. Взяти до відома інформацію про підсумки соціально-економічного розвитку району за січень-вересень 2020 року щодо виконання завдань, визначених рішенням районної ради від 24 грудня 2019 року № 435-29/VІІ «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2020 рік» згідно з додатками 1, 2.

 

  1. Зобов’язати відділ містобудування і архітектури, економічного розвитку, надання адміністративних послуг, цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації тримати на постійному контролі економічну ситуацію в районі, спираючись на дані офіційної статистики, результати моніторингу та   оцінки   результативності    реалізації   державної регіональної політики.

 

  1. Рекомендувати сільським головам:

забезпечити своєчасне та цільове використання коштів з бюджетів всіх рівнів на ремонти, реконструкцію об’єктів соціально-культурної сфери; щомісяця до 05 числа надавати до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації інформацію про використання бюджетних коштів на виконання робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, капітальним ремонтом;

активізувати роботу щодо пошуку об’єктів (проектів), до яких можна застосувати механізм державно-приватного партнерства (особливу увагу звернути на проекти у сферах енергозбереження та інфраструктурного забезпечення сільських територій);

з метою активізації роботи з розвитку альтернативної та відновлювальної енергетики вжити дієвих заходів стосовно впровадження теплогенеруючих установок, що працюють на альтернативних видах палива та відновлювальних джерелах з урахуванням місцевої сировинної бази, а також своєчасності, якості та достовірності інформації для розрахунку частки сумарної потужності котелень на альтернативних видах палива та обсягів виробленої теплової енергії, яка надається щоквартально;

забезпечити своєчасне виконання запланованих обсягів робіт, спрямованих на розвиток комунальної інфраструктури з метою життєзабезпечення населення.

 

  1. Рекомендувати т. в. о. начальника філії «Павлоградський райавтодор» Конваю А.А. вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості підприємства з виплати заробітної плати; керівникам підприємств та організацій всіх форм власності – вжити заходів щодо недопущення виникнення заборгованості із виплати заробітної плати, недоїмки до бюджету та до Пенсійного фонду.

 

  1. Рекомендувати Богданівському сільському голові Грищенку О.Г. взяти під особистий контроль розрахунки населення за спожиті житлово-комунальні послуги, вжити дієвих заходів щодо недопущення подальшого зростання заборгованості та погашення вже існуючої.

 

  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ містобудування і архітектури, економічного розвитку, надання адміністративних послуг, цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

 

Голова райдержадміністрації                                              Сергій РУБЛЕВСЬКИЙ

Зв_т до Р-170-0-335-20 в_д 28.10.2020

ОСНОВН_ ПОКАЗНИКИ до Р-170-0-335-20 в_д 28.10.2020

baner
baner
baner
baner
baner
baner