baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

ПАВЛОГРАДСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

10.09.2020                    м. Павлоград            № Р-144/0/335-20

 

 

Про затвердження «Детального плану

території Богданівської сільської ради

Павлоградського району Дніпропетровської

області (за межами населеного пункту) для

розміщення та експлуатації основних,

підсобних і допоміжних будівель та споруд

підприємств переробної, машинобудівної та

іншої промисловості»

 

         Керуючись ст. ст. 6, 13, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,    ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на підставі рішення Богданівської сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області від 05 червня 2019 року № 788-43/VІІ «Про добровільне приєднання територіальної громади до об’єднаної територіальної громади», за результатами громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації «Детальний план території Богданівської сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (за межами населеного пункту) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості»:

 

  1. Затвердити «Детальний план території Богданівської сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (за межами населеного пункту) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», що додається.

Визначити, що зазначена документація зберігається у відділі містобудування і архітектури, економічного розвитку, адміністративних послуг, цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації.

 

  1. Забезпечити оприлюднення містобудівної документації протягом 10 днів з дня прийняття цього розпорядження.

 

  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ містобудування і архітектури, економічного розвитку, адміністративних послуг, цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

 

 

Голова райдержадміністрації                                    Сергій РУБЛЕВСЬКИЙ

 

baner
baner
baner
baner
baner
baner