baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

 

ПАВЛОГРАДСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

04.05.2020                                м. Павлоград                                   № Р-89/0/335-20

 

Про затвердження Плану заходів

з питань запобігання і протидії

корупції на 2020 рік

 

 

Керуючись законами України „Про місцеве державні адміністрації“, „Про запобігання корупції“, з метою запобігання та мінімізації корупційних правопорушень у діяльності посадових осіб райдержадміністрації та створення дієвої системи протидії проявам корупції:

 

  1. Затвердити План заходів з питань запобігання і протидії корупції на 2020 рік, що додається.
  2. Зобов’язати керівників структурних підрозділів райдержадміністрації:

2.1. Забезпечити виконання Плану заходів з питань запобігання і протидії корупції на 2020 рік (далі План заходів).

2.2. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації на підставі цього Плану заходів розробити власні плани заходів з питань запобігання                   і протидії корупції.

2.3. Відповідальним виконавцям про проведену роботу інформувати головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації Бублик О.А. до 12 липня 2020 року та до 12 січня                2021 року, для подальшого узагальнення та інформування облдержадміністрації.

 

  1. Затвердити новий склад комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Павлоградської райдержадміністрації (далі – Комісія).

 

  1. Комісії провести оцінку корупційних ризиків у діяльності Павлоградської райдержадміністрації та надати на затвердження звіт за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності районної державної адміністрації.

 

  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації Бублик О.А., контроль на в.о. керівника апарату райдержадміністрації Жук А.С.

 

Голова райдержадміністрації                                              Сергій РУБЛЕВСЬКИЙ

 

План заходів

baner
baner
baner
baner
baner
baner