baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

 

ПАВЛОГРАДСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

 

16.03.2020                                 м. Павлоград                             № Р-59/0/335-20

⌐                 ¬

Про роботу „гарячої”

телефонної лінії голови

райдержадміністрації

та визначення електронної

адреси для подачі звернень

громадянами

 

 

Керуючись Конституцією України, законами України „Про звернення громадян”, „Про місцеві державні адміністрації”, відповідно до Указу Президента України від  7 лютого 2008 року №109/2008 „Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”, з метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення:

 

  1. Визначити:

телефонний номер „гарячої” телефонної лінії голови райдержадміністрації для звернень громадян  – (0563) 26-96-02;

електронну адресу для подачі звернень громадянами до райдержадміністрації – zvern_pgrda@ukr.net.

 

  1. Відділу організаційно-кадрового та правового забезпечення апарату райдержадміністрації:

 

забезпечити функціонування „гарячої” телефонної лінії голови райдержадміністрації та електронної адреси для подачі звернень .

 

здійснювати постійний контроль за розглядом звернень громадян, що надійшли на „гарячу” телефонну лінію голови райдержадміністрації та на електронну адресу, за підсумками півріччя розміщувати на офіційному сайті Павлоградської райдержадміністрації відомості про результати роботи.

 

довести інформацію про „гарячу” телефонну лінію голови райдержадміністрації та електронну адресу для подачі звернень до населення району шляхом висвітлення цієї інформації на офіційному сайті Павлоградської райдержадміністрації.

 

інформувати про стан роботи „гарячої” телефонної лінії голови райдержадміністрації та електронної адреси для подачі звернень громадян за підсумками І півріччя 2020 року та за підсумками 2020 року на засіданнях колегії райдержадміністраціїі.

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 21 лютого 2020 року № Р-40/0/335-20 „Про роботу „гарячої” телефонної лінії голови райдержадміністрації та визначення електронної адреси для подачі звернень громадянами”.

 

  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

 

 

 

 

 

 

 

Голова райдержадміністрації                                              Сергій РУБЛЕВСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

baner
baner
baner
baner
baner
baner