baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ р-535/0/335-17

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

22.11.2017                                   м. Павлоград                          № р-535/0/335-17

  Про хід виконання  соціальних

програм з охорони здоров’я

в Павлоградському районі

      Відповідно до законів України “Про місцеві державні  адміністрації”, “Основи законодавства України про охорону здоров’я”,  “Про  захист населення від інфекційних хвороб”, “Про  запобігання захворюванню на синдром набутого імунодефіциту (СНІД) та соціальний захист населення” з метою забезпечення ефективного виконання заходів з реформування системи охорони здоров’я в Дніпропетровській області, покращення якості надання медичної допомоги населенню району:

  1. Звіт головного лікаря Павлоградського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Смеловської Л.В. про хід виконання соціальних програм з охорони здоров’я в Павлоградському районі за 9 місяців 2017 року взяти до відома.
  2. Рекомендувати головному лікарю Павлоградського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Смеловській Л.В. (за згодою) забезпечити виконання державних та районних програм допомоги населенню Павлоградського району.
  3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити виділення коштів на фінансування соціальних програм з охорони здоров’я в Павлоградському районі.

         4.Координацію роботи та контроль щодо  виконання цього розпорядження покласти  на заступника голови райдержадміністрації Комаркову Л. М.

 

Голова райдержадміністрації                                                     С.Є.МАКСИМЧУК

Довідка до Р-535-0-335-17 від 22.11.2017

 

ПОГОДЖЕНО

Головний лікар

Павлоградського РЦПМСД

________  Л.В. Смеловська

baner
baner
baner
baner
baner
baner