baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-488/0/335-17

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

 25.10.2017                                    м. Павлоград                          № Р-488/0/335-17

  Про підсумки соціально —

економічного та культурного

розвитку Павлоградського

району за 9 місяців 2017 року

         Керуючись законами України „Про місцеві державні адміністрації“, „Про засади державної регіональної політики“,  рішенням районної ради від 15 грудня 2016 року  № 162-9/VІІ „Про програму   соціально-економічного   та культурного розвитку Павлоградського району на 2017 рік“, згідно з заходами щодо забезпечення виконання завдань програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2017 рік, затвердженими розпорядженням голови райдержадміністрації від 04 травня 2017 року № Р-205/0/385-17 „Про організацію виконання    рішення    районної   ради   від 15 грудня 2016 року                   № 1629/VII „Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2017 рік“, спрямованими на поліпшення якості життя населення шляхом стабілізації та економічного зростання в усіх галузях і сферах діяльності, розв’язання найгостріших регіональних проблем щодо усунення негативних тенденцій в окремих сферах соціально-економічного розвитку міст і районів:

  1. Взяти до відома інформацію про підсумки соціально-економічного розвитку району за 9 місяців 2017 року, щодо виконання завдань програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2017 рік, затвердженими розпорядженням голови райдержадміністрації від 04    травня 2017 року № Р-205/0/385-17 „Про організацію виконання    рішення    районної   ради   від 15 грудня 2016 року № 162-9/VII „Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2017 рік“,  згідно з додатками.
  2. Відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації:
  • забезпечити контроль за своєчасним  завершенням осіннього комплексу польових   робіт, виплати  заробітної платисільськогосподарськими підприємствами усіх форм власності і проведення розрахунків за землю та майно в повному обсязі у встановлені терміни;
  • активізувати роботу з пошуку та залучення у розвиток сільськогосподарської галузі інвестиційних ресурсів та підвищення рівня інвестиційної привабливості об’єктів агропромислового комплексу.
  1. Рекомендувати сільським головам, головам об’єднаних територіальних громад, районному центру первинної медико-санітарної допомоги та зобов’язати відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму райдержадміністрації забезпечити:
  • своєчасне та цільове використання коштів з бюджетів всіх рівнів на ремонти, реконструкцію об’єктів соціально-культурної сфери та придбання товарів та техніки;
  • для об’єктів, на  яких планується проводити в 2018 році та послідуючих роках роботи з будівництва, реконструкції або капітального ремонту, розробку проектно-кошторисної документації, проведення в установленому порядку експертизи проектів та отримання правовстановлюючих документів на земельні ділянки.
  1. На виконання вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності“ зобов’язати керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, рекомендувати сільським головам, головам об’єднаних територіальних громад, районному центру первинної медико-санітарної допомоги в термін до 15 листопада 2017 року надати до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації інформацію щодо    планування    проектів   регуляторних   актів на 2018рік.
  2. Рекомендувати керівникам підприємств та організацій всіх форм власності:
  • вжити невідкладних заходів щодо недопущення виникнення заборгованості із заробітної плати, недоїмки до бюджету та до Пенсійного фонду України в м. Павлоград та Павлоградському районі;
  • забезпечити зміцнення фінансового стану підприємств, зростання заробітної плати, збереження існуючих та створення нових робочих місць.
  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступників голови райдержадміністрації за напрямками діяльності, контроль залишаю за собою.

 

 

В.о.голови райдержадміністрації                                             О.С. КРАСНОВ

Довідка до Р-488-0-335-17 від 25.10.2017

Основні показники до Р-488-0335-17 від 25.10.2017

baner
baner
baner
baner
baner
baner