baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-430/0/335-17

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

27.09.2017                                   м. Павлоград                           № Р-430/0/335-17

           Про звіт Вербківського сільського

голови щодо виконання виконкомом

сільської ради делегованих повноважень

органів виконавчої влади

      Керуючись статтею 35 Закону України „Про місцеві державні адміністрації“, відповідно до статей 27-39 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ та враховуючи результати вивчення структурними підрозділами райдержадміністрації стану справ у виконкомі Вербківської сільської ради щодо виконання виконкомом сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади:

  1. Звіт Вербківського сільського голови Холоденко Л.П. про виконання виконкомом сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади взяти до відома (додається).
  1. Рекомендувати Вербківському сільському голові Холоденко Л.П.:

2.1. Забезпечити до кінця 2017 року своєчасне освоєння коштів, які виділяються з бюджетів усіх рівнів на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання об’єктів соціальної сфери, житлово-комунального господарства та інфраструктури.

2.2. Забезпечити розробку схеми санітарної очистки, відвести в установленому порядку земельну ділянку для видалення побутових відходів.

2.3. Здійснювати моніторинг та сприяти виконанню робіт  щодо облаштування приміщень соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури для забезпечення доступу людей з обмеженими фізичними можливостями та безперешкодністю переміщення всередині приміщень.

2.4. Привести до кінця 2017 року власні нормативно-правові акти у відповідність до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності”.

         2.5. Активізувати проведення робіт, затверджених Програмою розвитку земельних відносин та з охорони і раціонального використання земель, якою  передбачено фінансування (у тому числі за рахунок коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва), а саме:

  • проведення нормативної грошової оцінки земель за межами населених пунктів, інвентаризації земель, захист земель різного цільового призначення від ерозії, заболочення, вторинного засолення, переущільнення, зсувів, рекультивації порушених земель, поліпшення сільськогосподарських земель, створення полезахисних лісосмуг та захисних лісових насаджень, відновлення та розширення площ лісів, створення та упорядкування водоохоронних зон  і прибережних захисних смуг, очищення балок від продуктів ерозії.

2.6. Переглянути до кінця 2017 року умови договорів оренди в частині справляння орендної плати за використання земельних ділянок орендарями, та, в разі необхідності, прийняти відповідне рішення сесії сільської ради і укласти додаткові угоди до діючих договорів оренди земельних ділянок.

2.7. Провести в термін до кінця 2017 року інвентаризацію земель під об’єктами соціальної інфраструктури (сільські будинки культури, ФАПи дитячі садочки), під об’єктами комунальної власності, під кладовищами, тощо.

2.8. Тримати на постійному контролі роботу торгівельних закладів у частині недопущення продажу алкогольних та тютюнових виробів дітям.

Проводити роботу серед підприємців, забезпечити наявність рекламної продукції в магазинах щодо заборони продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів неповнолітнім.

2.9. Створити житловий фонд соціального призначення, у тому числі за рахунок придбання житла на вторинному ринку.

2.10. Забезпечити контроль за збереженням житла та майна, яке належить дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

2.11. Виділити додатково капітальні видатки в сумі 25,0 тис.грн. для виконання робіт з визначення інженерно-геологічних умов будівлі ФАПу № 1 в с. Кочережки та та проведення реконструкції будівлі.

2.12. Виділити додатково капітальні видатки в сумі 95,0 тис. грн. для проведення реконструкції системи газопостачання (заміна котлів, газового та електричного обладнання) в фельдшерсько-акушерських пунктах №№ 1, 2,  с. Кочережки.

2.13. Відповідно до припису енергонагляду поміняти точку вводу та приєднання до електромереж В’язівоцької АЗПСМ.

2.14. Вжити заходів щодо зміцнення матеріально – технічної бази закладів культури та аматорських колективів, а саме:

  • проведення косметичного ремонту підлоги глядацької зали, оновлення освітлення сцени, телефонізація В’язівоцького сільського будинку культури;
  • придбання нового сценічного взуття для дитячих танцювальних колективів „Акварелі”, „Каприз”, вокального жіночого ансамблю „Зоряна”;
  • проведення капітального ремонту будівлі Кочережківського Народного Дому, оновлення звукопідсилюючої апаратури, придбання нової комп’ютерної техніки.

2.15. Проводити роботу з підвищення рівня масової роботи закладів культури:

  • посилення рівня виконавської майстерності аматорських колективів, залучення нових учасників;
  • надання платних послуг населенню шляхом проведення платних масових заходів, танцювальних вечорів відпочинку для молоді.

2.16. Активізувати роботу щодо заключення охоронних договорів на пам’ятки археології.

  1. Вербківському сільському голові Холоденко Л.П. інформувати письмово голову райдержадміністрації про хід виконання цього розпорядження у термін до 15 грудня 2017 року.
  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відповідні структурні підрозділи райдержадміністрації та її апарату, відділ організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

 

 

Голова райдержадміністрації                                                    С.Є. МАКСИМЧУК

baner
baner
baner
baner
baner
baner