baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р- 362/0/335-17

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

04.08.2017                    м. Павлоград                    № Р- 362/0/335-17

Про проведення районних сільських

спортивних ігор серед спортивних сімей

        Керуючись Законом України „Про місцеві державні адміністрації“, на виконання заходів у 2017 році Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту у Павлоградському районі до 2020 року, затвердженої рішенням районної ради  від  15 грудня 2016 року № 157-9/VІІ, згідно з Календарем спортивних змагань, Положенням про проведення районних сільських спортивних ігор у Павлоградському районі на 2017 рік

  1. Сектору зв’язків з  громадськістю та культурно-спортивного розвитку райдержадміністрації провести районні сільські спортивні ігри серед спортивних сімей 26 серпня 2017 року в с. Булахівка (база ДЮСШ).
  1. Директору ДЮСШ Павлоградського району підготувати і надати спортивну базу для проведення районних змагань.
  1. Рекомендувати сільським головам сприяти забезпеченню участі спортивних сімей ФСК сільських рад у районних сільських спортивних іграх.
  1. Фінансовому управлінню райдержадміністрації виділити кошти бюджету згідно з кошторисом для проведення районних змагань серед спортивних сімей.
  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор зв’язків з громадськістю та культурно-спортивного розвитку райдержадміністрації, контроль  —  на  заступника голови райдержадміністрації Комаркову Л.М..

 

 

Голова райдержадміністрації                                               С.Є. МАКСИМЧУК

baner
baner
baner
baner
baner
baner