baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-195/0/335-17/11-р

СПІЛЬНЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ТА ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

28.04.2017                               м. Павлоград                           № Р-195/0/335-17/11-р

Про створення організаційного комітету

з підготовки до проведення Конкурсу

міні – грантів в сільській місцевості в

рамках проекту „Громада своїми руками“

         Керуючись законами України „Про місцеві державні адміністрації“, „Про місцеве самоврядування в Україні‟, з метою ефективного впровадження Програми соціального партнерства ТОВ ДТЕК і Павлоградського району та організації роботи щодо підготовки та проведення Конкурсу міні-грантів  в сільській місцевості в рамках проекту „Громада своїми  руками“ для громадських організацій, органів самоорганізації населення та ініціативних груп громадян у 2017 році:

  1. Утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення Конкурсу міні-грантів в сільській місцевості в рамках проекту „Громада своїми руками‟ для громадських організацій, органів самоорганізації населення та ініціативних груп громадян у 2017 році в Павлоградському районі у складі згідно з додатком.
  1. Затвердити Положення про Організаційний комітет з підготовки та проведення Конкурсу міні-грантів в сільській місцевості в рамках проекту „Громада своїми руками“ для громадських організацій, органів самоорганізації населення та ініціативних груп громадян у 2017 році в Павлоградському районі (додається).
  1. Організаційному комітету з підготовки та проведення Конкурсу в термін до 03 травня 2017 року затвердити персональний склад Конкурсної комісії для  проведення  оцінки  поданих проектних  пропозицій  та визначення переможців Конкурсу, затвердити Положення про порядок проведення Конкурсу міні-грантів в сільській    місцевості    в рамках проекту    „Громада своїми руками“   в рамках Програми  соціального   партнерства   ТОВ  ДТЕК   і Павлоградського району для громадських організацій, органів самоорганізації населення, та ініціативних груп громадян у 2017 році в Павлоградському районі та графік з підготовки та проведення Конкурсу
  1. Відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації розмістити дане розпорядження на офіційних сайтах райдержадміністрації та Павлоградського району.
  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Гриценко Т.В., контроль – на заступника голови райдержадміністрації Комаркову Л.М. та заступника голови районної ради Петренко Л.Я.

 

 

Голова райдержадміністрації                                                                Голова районної ради

С.Є.МАКСИМЧУК                                                                                     Н.В. ГРИМАЙЛО

 

Аркуш погодження додається.

Додаток до Р-195-0-335-17-11-р від 28.04.2017

baner
baner
baner
baner
baner
baner