baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-172/0/335-17

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

06.04.2017                    м. Павлоград                    № Р-172/0/335-17

Про проведення районних сільських

спортивних ігор з тенісу настільного,

шахів, шашок, перетягування канату

        Керуючись Законом України „Про місцеві державні адміністрації“, на виконання заходів у 2017 році Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту у Павлоградському районі до 2020 року, затвердженої рішенням районної ради  від  15 грудня 2016 року № 157-9/VІІ, згідно з Календарем спортивних змагань, Положенням про проведення районних сільських спортивних ігор у Павлоградському районі на 2017 рік:

  1. Сектору зв’язків з громадськістю та культурно-спортивного розвитку райдержадміністрації провести 15 квітня 2017 року в с. Вербки на базі Вербківської ЗШ І-ІІІ ст. (за згодою) районні сільські спортивні ігри з тенісу настільного, шахів, шашок, перетягування канату.
  1. Рекомендувати Вербківській сільській раді підготувати і надати місця у Вербківській ЗШ І-ІІІ ст., необхідний спортивний інвентар та обладнання, чергування медичного працівника 15 квітня 2017 року з 9.00 до 15.00 год. під час проведення районних сільських спортивних ігор з тенісу настільного, шахів, шашок, перетягування канату.
  1. Рекомендувати Богданівській, Богуславській, Булахівській, Вербківській, Карабинівській, Межиріцькій, Привовчанській, Троїцькій сільським радам забезпечити участь команд з тенісу настільного, шахів, шашок, перетягування канату у районних сільських спортивних іграх.
  1. Фінансовому управлінню райдержадміністрації виділити кошти бюджету згідно з кошторисами для проведення районних змагань  з тенісу настільного, шахів, шашок, перетягування канату.
  1. Координацію роботи  щодо  виконання  цього розпорядження покласти на сектор зв’язків з громадськістю та культурно-спортивного розвитку  райдержадміністрації, контроль  — на  заступника голови райдержадміністрації згідно з розподілом функціональних повноважень.

Голова райдержадміністрації                                                 С.Є. МАКСИМЧУК

 

 

 

 

baner
baner
baner
baner
baner
baner