baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-130/0/335-17

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

 17.03.2017                                 м. Павлоград                            № Р-130/0/335-17

Про оголошення конкурсу на

зайняття посади державної служби

та умови проведення конкурсу

          Відповідно до статей 22, 23 Закону України „Про державну службу”, постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби” та наказу Національного агентства України з питань державної служби від 06 квітня 2016 року № 72 „Про затвердження Порядку визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії „Б” і „В”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 квітня 2016 року за № 647/28777:

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії „Б” – першого заступника голови Павлоградської районної державної адміністрації Дніпропетровської області.
  1. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії „Б” – першого заступника голови Павлоградської районної державної адміністрації Дніпропетровської області (додаються).
  1. Встановити кінцевий строк подання документів для участі у конкурсі до 05 квітня 2017 року.
  1. Провести конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії „Б” – першого заступника голови Павлоградської районної державної адміністрації Дніпропетровської області 10 – 12 квітня 2017 року у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
  1. Головному спеціалісту відділу організаційно-кадрової роботи апарату Павлоградської районної державної адміністрації Дніпропетровської області Галенко О.М.:
  • надіслати дане розпорядження про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу в електронній формі (скановану копію розпорядження у форматі .pdf та умови проведення конкурсу у форматі .docx) не пізніше ніж  20 березня 2017 року до Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Дніпропетровській та Запорізькій областях за адресою: vacansy2@nads.gov.ua
  • оприлюднити оголошення про проведення конкурсу та умови проведення конкурсу на офіційній веб-сторінці Павлоградської районної державної адміністрації Дніпропетровської області: www.rda.dp.ua
  • оприлюднити результати конкурсу Павлоградської районної державної адміністрації Дніпропетровської області не пізніше 45 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу.
  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Денисову С.В., контроль – залишаю за собою.

 

Голова райдержадміністрації                                                       С.Є. МАКСИМЧУК

Додаток до Р-130-0-335-17 від 17.03.2017

baner
baner
baner
baner
baner
baner