baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-112/0/335-16

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови районної державної адміністрації

23.03.2016              м. Павлоград                   № Р-112/0/335-16

Про заходи щодо збільшення

надходжень до місцевого

бюджету земельного податку

        Керуючись Законом України „Про місцеві державні адміністрації”,  Податковим кодексом України та з метою виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 22 лютого 2016 року №  70/0/3-16 „Про організацію роботи з наповнення місцевих бюджетів у 2016 році”:

  1. Взяти до відома інформацію Західно – Донбаської об’єднаної податкової інспекції Головного управління Фіскальної служби у Дніпропетровській області „Про заходи щодо збільшення надходжень до місцевого бюджету”.
  1. Головному спеціалісту з правового забезпечення райдержадміністрації Роздольській Т.П., рекомендувати управлінню Держгеокадастру у Павлоградському районі:

2.1. Продовжити роботу робочої групи для проведення моніторингу використання земель сільськогосподарського призначення щодо обстеження території по виявленню землекористувачів, які користуються земельними ділянками без належного оформлення документів на землю та які використовують їх не за цільовим призначенням.

2.2. Здійснювати постійний контроль за своєчасністю переоформлення договорів оренди землі, по яких закінчився термін дії та в установлений строк повідомляти Західно – Донбаській об’єднаній податковій інспекції Головного управління Фіскальної служби у Дніпропетровській області про продовження строку дії договорів оренди земельних ділянок та про прийняті рішення по збільшенню річної орендної плати за користування земельною ділянкою.

2.3. У зв’язку з наявністю протягом тривалого часу заборгованості по орендній платі за землю розглянути питання щодо розірвання таких договорів оренди землі та передачі земельної ділянки платоспроможним землекористувачам.

2.4. Розглянути питання щодо стану державної реєстрації додаткових угод до договорів оренди землі відповідно до вимог чинного законодавства.

2.5.. Інформувати Західно – Донбаську об’єднану податкову інспекцію Головного управління Фіскальної служби у Дніпропетровській області про укладення нових, внесення змін до існуючих договорів оренди землі та їх розірвання до 1 числа місяця, що настає за місце, у якому відбулися зазначені зміни, відповідно до вимог п.2881 ст.288 Податкового кодексу України.

  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступника райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

Голова райдержадміністрації                               С.Є.МАКСИМЧУК

 

 

baner
baner
baner
baner
baner
baner