baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-492/0/335-15

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

21.10.2015                    м. Павлоград                    № Р-492/0/335-15

 

Про стан реалізації державної

політики в сфері освіти та

виконання Комплексної

програми розвитку освіти

Павлоградського району

на період 2013- 2016 роки

Керуючись ст. 22 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”,  Законами України „Про освіту”, „Про загальну середню освіту”, „Про енергозбереження”, „Про правові засади Цивільного захисту”, „Про пожежну безпеку”, Державною цільовою соціальною програмою „Шкільний автобус”, на виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 № 926/2010 „Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року № 1722 „Про схвалення Концепції Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій „Сто відсотків” на період до 2015 року”, запровадження в закладах освіти Павлоградського району енергозберігаючих технологій, створення єдиної системи запобігання і оперативного реагування на надзвичайні ситуації та пожежі об’єктів освіти, забезпечення підвезення до місць навчання і додому учнів, дітей та педагогічних працівників дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів:

  1. Інформацію завідувача відділу освіти Муштата О.М. про стан реалізації державної політики в сфері освіти та виконання Комплексної програми розвитку освіти Павлоградського району на період 2013- 2016 роки взяти до відома.
  1. Відділу освіти райдержадміністрації постійно здійснювати заходи, спрямовані на виконання Комплексної програми розвитку освіти Павлоградського району на період 2013- 2016 років.
  1. Фінансовому управлінню райдержадміністрації та відділу освіти райдержадміністрації щороку під час складання проекту районного бюджету передбачити виділення коштів, які необхідні для виконання заходів Комплексної програми розвитку освіти Павлоградського району на період 2013-2016 роки.
  1. Координацію роботи цього розпорядження покласти на відділ освіти райдержадміністрації, контроль – на заступника голови райдержадміністрації Комаркову Л.М.

 

Голова райдержадміністрації

С.Є.МАКСИМЧУК

baner
baner
baner
baner
baner
baner