baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-421/0/335-15

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

        28.05.2015                      м. Павлоград                      № Р-421/0/335-15

Про хід виконання Програми

розвитку малого підприємництва

в Павлоградському районі

на 2015-2016 роки

Керуючись законами України „Про місцеві державні адміністрації“, „Про державну підтримку малого підприємництва“, „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності“,  рішення  районної  ради  від  23 грудня 2014 року №591-43/VІ „Про затвердження Програми розвитку малого підприємництва в Павлоградському районі на 2015-2016 роки“, рішення районної ради від 26 січня 2015 року № 608-44/VІ „Про районний бюджет на 2015 рік“,  з метою забезпечення сприятливих умов для розвитку підприємництва та посилення його ролі у процесах економічного зростання:

  1. Зобов’язати заступників голови райдержадміністрації, керівників управлінь, відділів райдержадміністрації, рекомендувати сільським головам забезпечити ефективне використання можливостей підприємництва для розвитку економіки району та забезпечення реалізації конституційного права громадян на підприємницьку діяльність.
  1. Управлінню  соціального  захисту населення  райдержадміністрації забезпечити проведення постійного моніторингу стану виплати середньомісячної заробітної плати на підприємствах малого бізнесу. За результатами моніторингу заслуховувати на засіданні районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
  1. З метою заохочення суб’єктів малого підприємництва до розвитку діяльності у сфері виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, надання платних послуг населенню, організації торгівлі рекомендувати сільським головам, Павлоградській райспоживспілці, сільським споживчим товариствам розглянути можливість щодо надання на пільгових умовах суб’єктам малого підприємництва вільних виробничих площ, обладнання та іншого майна в оренду.
  1. Зобов’язати заступників голови райдержадміністрації, керівників управлінь, відділів райдержадміністрації при розробці  проектів регуляторних актів здійснювати їх правову та економічну  експертизу з урахуванням основних положень Закону України  „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності“ та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта.
  1. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

 

Голова райдержадміністрації

С.Є.МАКСИМЧУК

baner
baner
baner
baner
baner
baner