baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

469-р-12

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

01.10.2012                    м. Павлоград                    № 469-р-12

 

Про стан підготовки об’єктів

соціальної сфери до роботи

в осінньо-зимовий період

2012-2013 років

Керуючись Законом України „Про місцеві державні адміністрації“, на виконання  доручення голови райдержадміністрації   від   15 травня 2012 року № 46-д „Про затвердження заходів щодо підготовки об’єктів соціально-культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2012/2013 років“,   з метою забезпечення своєчасної та якісної підготовки району до осінньо-зимового періоду 2012-2013 років:

1.Зобов’язати керівників управлінь, відділів райдержадміністрації, рекомендувати сільським головам, керівникам установ соціально-культурної сфери:

до 01 жовтня забезпечити виконання всього комплексу робіт по об’єктам житлово-комунального господарства та соціально-бюджетної сфери; до 01 жовтня вжити дієвих заходів щодо забезпечення стовідсоткового підписання актів та паспортів готовності об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-бюджетної сфери у відповідних інспекціях; забезпечити споживання енергоносіїв, виходячи із бюджетних призначень, передбачених кошторисами  видатків та з урахуванням  програм енергозбереження.

2. Зобов’язати     завідувача     відділом     освіти      райдержадміністрації Муштата О.М., начальника відділу культури і туризму Амірханову Л.О., рекомендувати головному лікарю районного центру первинної медико-санітарної допомоги Смеловській Л.В., сільським головам: розпочати   в   повному   обсязі  опалення усіх категорій   споживачів   на відповідних територіях з пониженням упродовж трьох діб осіннього періоду поточного року середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 С, відповідно до вимог санітарного законодавства та правил технічної експлуатації будівель; відповідно до компетенції організувати постійний контроль за технічним станом об’єктів теплопостачання закладів соціальної сфери; передбачити в бюджетах 2013 року кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для переходу об’єктів опалення на енергозберігаючі технології.

3. Рекомендувати сільським головам, районному центру первинної медико-санітарної допомоги (Смеловська), зобов’язати відділ освіти райдержадміністрації (Муштат), відділ культури і туризму (Амірханова): в термін до 01 жовтня поточного року  забезпечити в повному обсязі бюджетні установи вугіллям згідно з затвердженим графіком; передбачити в проектах бюджетів на 2013 рік кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальні ремонти, реконструкцію систем теплозабезпечення, водопостачання  установ та забезпечити виготовлення правовстановлюючих документів на ці об’єкти.

4. Зобов’язати начальника управління економіки райдержадміністрації  Гриценко Т.В., рекомендувати в. о. Богданівського сільського голови                              Тарасенко О.В. активізувати роботу  серед споживачів електроенергії,  природного газу, житлово-комунальних послуг щодо забезпечення розрахунків за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги в повному обсязі.

6. Зобов’язати керівників управлінь і відділів райдержадміністрації, рекомендувати сільським головам до 15 жовтня 2012 року надати інформацію про виконання цього розпорядження до управління економіки райдержадміністрації.

7. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступників голови райдержадміністрації за напрямками діяльності, контроль   залишаю за собою.

 

 

 

 

Голова райдержадміністрації                                                              В.М. ДУДНІК

baner
baner
baner
baner
baner
baner