baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-282/0/335-14

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

 28.07.2014                           м. Павлоград                          № Р-282/0/335-14

 

Про підсумки соціально —

економічного та культурного

розвитку Павлоградського

району за І півріччя 2014 року

Керуючись законами України „Про місцеві державні адміністрації“, „Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку  України“, з урахуванням протокольних рішень засідання антикризового енергетичного штабу під головуванням Віце-прем’єр-міністра України — Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 27 червня 2014року, Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2006 року № 1001 (зі змінами та доповненнями), Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровської області на період до 2015 року, затвердженої рішенням обласної ради від 24 червня 2011року № 132-7/VІ, з метою забезпечення виконання рішення   районної ради рішенням районної ради від 27 грудня 2013  року № 468–35/VІ „Про затвердження програми соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району  на 2014рік“:

1. Пріоритетом у роботі заступників голови райдержадміністрації, керівників управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації вважати здійснення комплексу міроприємств по досягненню запланованих показників соціально-економічного розвитку району на 2014 рік, згідно з додатком, тавжиття відповідних заходів щодо усунення негативних тенденцій в окремих сферах соціально-економічного та культурного  розвитку.

2. Зобов’язати начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації  Краснікова Д.В.  вжити заходів щодо:

забезпечення виконання в повному обсязі  заходів з проведення збирання ранніх зернових  та технічних культур урожаю 2014 року;

встановлення  постійного моніторингу стану ресурсного забезпечення сільгоспвиробників та ходу жнив;

своєчасного     проведення     розрахунків     за оренду земельних паїв та заробітній платі;

розширення впровадження маловитратних технологій в рослинництві та тваринництві;

забезпечити нарощування валової продукції сільськогосподарського виробництва до планових показників.

3. Рекомендувати сільським головам, районному центру первинної медико-санітарної допомоги та зобов’язати відділ освіти райдержадміністрації:

забезпечити своєчасне та цільове використання коштів з бюджетів всіх рівнів на ремонти, реконструкцію об’єктів соціально-культурної сфери та придбання товарів та техніки;

щомісяця до 01 числа надавати до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації інформацію про використання бюджетних коштів на виконання робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, капітальним ремонтом;

забезпечити для об’єктів, на  яких планується проводити в 2015 році та послідуючих роках роботи з будівництва, реконструкції або капітального ремонту розробку проектно-кошторисної документації, проведення в установленому порядку експертизи проектів та отримання правовстановлюючих документів на земельні ділянки.

4. Рекомендувати сільським головам, керівникам всіх форм власності, зобов’язати керівників структурних підрозділів райдержадміністрації забезпечити виконання помісячних планів по скороченню споживання природного газу щонайменш на 10 %.

5. Відділу освіти райдержадміністрації до 25 серпня 2014 року здійснити заходи щодо своєчасної підготовки закладів освіти до нового навчального року.

6. Зобов’язати управління агропромислового розвитку, відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації проаналізувати стан залучення інвестицій за підсумками І півріччя 2014 року та вжити заходів щодо активізації інвестиційної діяльності.

7. Першому заступнику голови   райдержадміністрації Чорному І.М. активізувати роботу комісії з питань забезпечення повноти сплати податків і зборів до  державного та місцевого бюджетів.

8. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступників голови райдержадміністрації за напрямками діяльності, контроль залишаю за собою.

 

Голова райдержадміністрації

В.М. ДУДНІК

 

Додаток:

Дод. до розп. Р-282-0-335-14 від 28.07.2014 р

baner
baner
baner
baner
baner
baner