baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-245/0/335-14

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови районної державної адміністрації

27.06.2014                                       м. Павлоград                           № Р-245/0/335-14

 

Про хід виконання у першому півріччі

2014 року заходів Програми

запобігання виникнення надзвичайних

ситуацій, оперативного реагування

на них та забезпечення пожежної

безпеки в Павлоградському районі

на період до 2015 року

Керуючись законами України „Про місцеві державні адміністрації“, „Про правові засади Цивільного захисту“, „Про пожежну безпеку“, з метою реалізації державної політики в сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, підвищення рівня захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, створення в Павлоградському районі єдиної системи запобігання і оперативного реагування на надзвичайні ситуації та пожежі:

1. Вважати, що у першому півріччі 2014 рокузаходи Програмизапобігання виникнення надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на них та забезпечення   пожежної   безпеки  в  Павлоградському   районі   на   період  до 2015 року виконані частково в межах фінансування.

2. Рекомендувати сільським головам:

згідно „Правил пожежної безпеки“здійснювати своєчасне та систематичне обкошування трави, очерету, прибирання сміття на закріпленій території, тримати на контролі їх спалювання;

передбачити фінансування на технічне удосконалення пожежно-рятувальної служби цивільного захисту, спроможної виконувати аварійно рятувальні роботи та надавати допомогу постраждалому;

удосконалювати та підвищувати ефективність роботи, пов’язаної із забезпеченням пожежної та техногенної безпеки на території району;

забезпечувати ефективну реалізацію державної політики у сфері розвитку єдиної системи запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків на території району.

3. Рекомендувати Павлоградському МРУ ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області (за згодою):

розвивати єдину систему запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків на території району;

удосконалювати організаційно-правові засади діяльності щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території району та на об’єктах;

удосконалювати тактичні прийоми і технології ліквідації пожеж, розроблювати та впроваджувати нові засоби пожежегасіння, екологічно безпечних вогнегасних речовин.

4. Сектору взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи райдержадміністрації здійснити заходи для посилення державного нагляду за станом пожежної та техногенної безпеки на території району та на об’єктах незалежно від форм власності, організації ліквідації пожеж, реагування на надзвичайні ситуації та зменшення їх негативних наслідків.

5. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи райдержадміністрації, контроль – на першого заступника голови райдержадміністрації Чорного І.М.

 

Голова райдержадміністрації

В.М. ДУДНІК

baner
baner
baner
baner
baner
baner