baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

№ Р-187/0/335-14

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови  районної державної адміністрації

08.05.2014                                     м. Павлоград                          № Р-187/0/335-14

Про проведення Дня захистудітей

у районі у 2014 році

Керуючись Законами України „Про місцеві державні адміністрації“, „Про Загальнодержавну програму „Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини“ на період до 2016 року“,на виконання Указу Президента України від 5 травня 2008 року № 411/2008 „Про заходи щодо забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей“, відповідно до районної програми „Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини“ по Павлоградському району на період до 2016 року, затвердженої рішенням районної ради від 28 вересня 2010 року № 490-41/V, з метою поліпшення стану забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей та організації відзначення у районі Дня захисту дітей у 2014 році:

1. Затвердити заходи з підготовки та проведення у районі заходів до Дня захисту дітей, що додаються.

2. Зобов’язати відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, службу у справах дітей райдержадміністрації, відділ з питань фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді райдержадміністрації та рекомендувати сільським головам забезпечити організацію та проведення в закладах освіти, будинках культури, у населених пунктах району театрально-концертних вистав, спортивних змагань та інших святкових заходів, присвячених Дню захисту дітей.

3. Рекомендувати виконкомам сільських рад організувати відвідування вдома дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей з малозабезпечених сімей, при можливості надати їм адресну допомогу.

4. Відділу освіти райдержадміністрації, службі у справах дітей райдержадміністрації організувати поїздку дітей соціально-незахищених категорій, обдарованих дітей на обласні заходи, присвячені відзначенню Дня захисту дітей та поїздку кандидатів на церемонію вручення обласної стипендії для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

5. Сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації через засоби масової інформації широко висвітлювати тематику соціального захисту дітей, виконання районних заходів, присвячених Дню захисту дітей.

6. Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити фінансування запланованих заходів у межах районних програм.

7. Розпорядження голови райдержадміністрації від 15 травня 2013 року № 167-р-13 „Про проведення Дня захисту дітей у районі в 2013 році“ вважати таким, що втратило чинність та зняти з контролю.

8. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на службу у справах дітей райдержадміністрації та відділ освіти райдержадміністрації, контроль – на заступника голови райдержадміністрації Комаркову Л.М.

Про виконання розпорядження інформувати службу у справах дітей райдержадміністрації до 05 червня 2014 року.

 

Голова райдержадміністрації                                                              В.М.ДУДНІК

baner
baner
baner
baner
baner
baner